DIPD søger en eventpraktikant (20 timer) til forårssemestret 2019 til at støtte op om planlægningen, gennemførelsen og evalueringen af DIPD’s indsats på Folkemødet på Bornholm i 2019.

Er du interesseret i politik, demokrati og internationalt samarbejde? Er du en haj til store events? Og vil du være med til at løfte Folkemødets nye internationale scene? Så kan en praktikplads hos Dansk Institut for Partier og Demokrati være lige noget for dig.

Vi søger en kreativ og systematisk eventpraktikant, der sammen med centrale medarbejder på instituttet vil være med til at løfte Folkemødets nye internationale scene med DIPD som vært.

Arbejdsopgaver

Praktikantens opgaver vil blive tilpasset efter evner og ønsker, men forventes at indeholde:

  • Samarbejde med sekretariatschef og projektkoordinator om udvikling af scenens program.
  • Koordination med Folkemødets sekretariat omkring de praktiske rammer for scenen.
  • Udvikling af debatter og events til scenen i samarbejde med centrale samarbejdsaktører.
  • Samarbejde omkring den praktiske gennemførelse af scenen på Folkemødet 2019.
  • Evaluering af indsatsen sammen med DIPD’s øvrige sekretariat og Folkemødets sekretariat.

Din profil

Du skal være indskrevet på en relevant universitetsuddannelse – f.eks. Performance Design, Kommunikation eller Oplevelsesøkonomi.

Du skal tale og skrive dansk og engelsk flydende og på højt professionelt niveau.

Viden om og erfaring med organisering og afholdelse af større events, eksempelvis i regi af Folkemødet er væsentligt, ligesom erfaring med politiske kommunikation og/eller kommunikation om udviklingsproblematikker er en fordel. Erfaring fra en politisk organisation er relevant.

Om ansættelsesforholdet

Du vil blive del af et lille, dedikeret sekretariat med ca. 10 medarbejdere med kontor i København, men med en stor og alsidig arbejdsflade, der primært omfatter folkevalgte, ansatte og frivillige i de danske politiske partier. Til dagligt vil du især samarbejde tæt med DIPD’s sekretariatschef, en projektkoordinator og kommunikationsrådgiver.

Praktikstillingen er ulønnet, men som udgangspunkt meritgivende.

Under dit praktikophold vil du være tilknyttet en praktikansvarlig på sekretariatet.

Praktikstillingen er som udgangspunkt 20 timer om ugen i fem måneder. Timetal og arbejdsopgaver kan tilpasses og tilrettelægges efter fælles ønske.

Om ansøgning til stillingen

Ansøgningsfristen er den 16. december 2018 med samtaler i uge 51. Forventet tiltrædelse 1. februar 2019.

Ansøgning med CV mærket ”Praktikant” sendes på mail til job@dipd.dk.

Yderligere oplysninger vedr. praktikstillingen kan fås hos Sekretariatschef Mathias Parsbæk Skibdal (maps@dipd.dk / direkte 38 40 28 01).

Om DIPD

Dansk Institut for Partier og Demokrati (DIPD i daglig tale) er etableret ved lov i maj 2010 som en selvejende institution under Udenrigsministeriet. Instituttets formål er at styrke den danske demokratibistand ved at yde såkaldt parti-til-partistøtte og støtte til flerpartisystemer i udvalgte udviklingslande.

Instituttet er placeret centralt i København, i starten af Amager, på adressen Jemtelandsgade 1, 2300 København S.

Læs mere om instituttet og dets aktiviteter på www.dipd.dk.