Dansk Institut for Partier og Demokrati (DIPD) blev etableret af Folketinget i maj 2010. Instituttet har til formål at styrke og supplere den danske udviklingsbistand, gennem støtte til politiske partier og flerparti-systemer i udvalgte udviklingslande.

Instituttet arbejder ved at støtte partisamarbejder og kapacitetsopbygning af demokratiske partier i udviklingslande. Partierne i Folketinget deltager i dette arbejde gennem parti-til-parti aktiviteter og ved at bidrage til DIPD aktiviteter.

Se Lov nr. 530 om etablering af Institut for Flerpartisamarbejde vedtaget i maj 2010.

Besøg folketingets hjemmeside på www.ft.dk.

"Ideas That Can Inspire"

Se video om DIPDs arbejde

De danske politiske partier spiller en afgørende rolle i DIPD. 9 ud af Folketingets 10 politiske partier er repræsenteret i DIPD’s bestyrelse. Derudover er partierne aktive i DIPD’s projektaktiviteter gennem parti-til-parti partnerskaber i Afrika, Latin Amerika, Asien og Mellemøsten. Klik på partiernes logo for at læse mere om partierne og deres aktiviteter med DIPD.

STUDENTERMEDHJÆLPER MED FOKUS PÅ AT UNDERSTØTTE STRATEGI OG UDVIKLING (ansøgningsfrist 23/08-2020)

Dansk Institut for Partier og Demokrati søger en studerende med interesse for udviklingspolitik og NGO-arbejde, der kan understøtte instituttets arbejde med strategi og udvikling.

Se stillingsopslaget her

KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER (ansøgningsfrist 17/08-2020)

Har du erfaring med at udvikle og implementere kommunikationsstrategier? Er du en dreven rådgiver med en skarp pen og et blik for den gode vinkel? Og er du optaget af politik og demokratidagsordenen? Så er du måske den nye kommunikationsrådgiver vi søger.

Se stillingsopslaget her