Kommunikationsrådgiver

DIPD søger en kommunikationsrådgiver (deltid) til at styre implementeringen af instituttets nye kommunikationsstrategi i tæt samarbejde med de danske politiske partier. Stillingen er nyopslået.

Er du en skarp kommunikator med stor indsigt i professionel politisk kommunikation? Og brænder du for demokratiudvikling og udviklingspolitik?

DIPD søger en kreativ og systematisk kommunikationsrådgiver, der vil være en bærende kraft i implementeringen af instituttets nye kommunikationsstrategi, og som sammen med de danske politiske partier vil være med til at udvikle kommunikationen om DIPD’s internationale demokratiarbejde.

Arbejdsopgaver:

Kommunikationsrådgiverens opgaver tager udgangspunkt i kommunikationsstrategien og vil indeholde:

  • Udvikling og profilering af DIPD’s eksisterende kommunikationsplatforme.
  • Tilrettelæggelse og gennemførelse af målrettede dialog- og rådgivningsforløb omkring kommunikationsplanlægning og indsatser med centrale medarbejdere i de danske politiske partier.
  • Udvikling og koordinering af ny international scene på Folkemødet på Bornholm, sammen med medarbejdere på DIPD’s sekretariat og i de politiske partier.
  • Tilrettelæggelse- og gennemførelse af målrettede presseindsatser ifm. politiske udvekslingsrejser og andre projektaktiviteter i Danmark og i udviklingslande.

Din profil:

Drevet af din professionelle erfaring kan du udvikle og drive kommunikationsindsatser med øje for DIPD’s særlige rolle og de centrale aktørers interesser. Du har en skarp pen, både når det gælder kommunikation i pressen, på web og gennem sociale medier, og du formår at se nye kommunikationsmuligheder i en travl hverdag.

Dokumenteret erfaring med politisk kommunikation eller kommunikation om udviklingsarbejde, gerne fra en politisk drevet organisation, er en forudsætning. Derudover er viden om og erfaring fra Folkemødet på Bornholm en fordel.

Om ansættelsesforholdet:

Du vil blive del af et lille, dedikeret sekretariat med ca. 10 medarbejdere med kontor i København, men med en stor og alsidig arbejdsflade, der primært omfatter folkevalgte, ansatte og frivillige i de danske politiske partier. Til dagligt vil du især samarbejde tæt med DIPD’s sekretariatschef og projektrådgivere, samt koordinatorer og kommunikationsansvarlige i de danske politiske partier.

Stillingen har betegnelsen ”Kommunikationsrådgiver” med reference til DIPD’s sekretariatschef. Medarbejderen ansættes som fuldmægtig i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Stillingen er en deltidsstilling med en forventet gennemsnitlig arbejdstid på ca. 20 timer ugentligt. Arbejdstid kan løbende tilrettelægges efter større planlagte opgaver og kandidatens ønsker.

Om ansøgning til stillingen:

Ansøgningsfristen er den 21. december 2018 med samtaler i første halvdel af januar. Forventet tiltrædelse 1. februar 2019 eller snarest derefter.

Ansøgning med CV mærket ”Kommunikationsrådgiver” sendes på mail til job@dipd.dk.

Yderligere oplysninger vedr. stillingen kan fås hos Sekretariatschef Mathias Parsbæk Skibdal (maps@dipd.dk / direkte 38 40 28 01).

Om DIPD:

Dansk Institut for Partier og Demokrati (DIPD i daglig tale) er etableret ved lov i maj 2010 som en selvejende institution under Udenrigsministeriet. Instituttets formål er at styrke den danske demokratibistand ved at yde såkaldt parti-til-partistøtte og støtte til flerpartisystemer i udvalgte udviklingslande.

Instituttet er placeret centralt i København, i starten af Amager, på adressen Jemtelandsgade 1, 2300 København S.

Læs mere om instituttet og dets aktiviteter på www.dipd.dk.