Dansk Institut for Partier og Demokrati støtter demokratisering og udviklingen af en demokratisk kultur gennem partnerskaber med politiske partier, flerparti-platforme og institutioner i udvalgte lande i Afrika, Asien, Sydamerika og Mellemøsten.

Vores arbejde

Vores arbejde

Læs mere om vores arbejde

Læs mere
Partnerskaber

Partnerskaber

Læs mere om vores partnerskaber

Læs mere
Om os

Om os

Læs mere om DIPDs organisation

Læs mere

I dag var jeg ude på Christiansborg og snakke med Joachim B. Olsen 💪

Joachim B. Olsens 3 vigtigste mærkesager er lavere skat 💰, økonomisk vækst og så en stram udlændingepolitik men hvor man er åben over for folk det vil her til for at arbejde. Han valgte Liberal Alliance fordi at det er det parti han er mest enig med.

Joachim B. Olsen valgte at lægge en valgannonce på Pornhub fordi at han ville have noget sjov 😜 ind i valgkampen, han regnede dog ikke med at det ville blive så stort.

Joachim B. Olsen bryder sig ikke om strejker og demonstrationer og havde helst set at de mange unge mennesker til klima strejkerne ♻ var taget i skole. Han mener at klimaet ♻ ikke er et så stort problem og at Danmark ikke er den store synder, derfor mener han at vi skal investerepenge i forskning som også kan gavne andre lande.

Han tror og håber han kommer ind og har ikke nogen plan B.
... See MoreSee Less

I dag var jeg til klima strejke 💪 foran Christiansborg.

Jeg mødtes med Rebecca, som er studentermedhjælper i DIPD inde på hendes universitet på Øster Farimagsgade. På universitetet kom der en forsker og snakkede om klimaforandringer 🌊 og om vigtigheden af at vi indretter os efter hvad klimaet kan tåle.

Vi gik ind til Christiansborg slotsplads som var fyldt med unge mennesker 👧👦 og bannere. Der var taler, kampråb og en god stemning.
... See MoreSee Less

Seneste nyheder

Har du oplevet misbrug af vores midler eller andre uregelmæssigheder?